18 oktober 2021
19:30

Karlslunds IF FK

Referat: IFK Eskilstuna - Karlslunds IF FK

Matchen mellan IFK Eskilstuna och Karlslunds IF FK slutar 1-1 efter att lagen har ägt en halvlek var. Karlslund ägde den första där även Noel Milleskog gör Karlslunds mål. IFK kvitterar i andra och delad pott är rättvis.

Karlslund börjar matchen klart bäst, i synnerhet under inledningen av matchen. Efter en dryg kvart börjar IFK komma in i matchen mer.

I den 30:e minuten sätter Noel Milleskog bollen i mål efter ett inlägg av Almin Masic och Noel slår in bollen från nära håll. IFK har någon farlig chans i den första men Rasmus Forsell i målet räddar.

Under den andra halvleken har Milleskog ett skott i ribban, Linus Lamu med skott som målvakt räddar och ytterligare ett par halvchanser. Mer än så vaskas det inte fram i karlslundssilen under den andra halvleken, utan då är det mer IFK som kommer till fler farligheter. Hemmalaget gör även 1-1 i den 73:e minuten genom en genomskärare och en fri hemmaspelare som sätter bollen i mål.

Delad pott är som sagt rättvist även om det känns lite surt i det rödblå lägret som hade en fin första halvlek och ledning men som inte kunde knyta ihop den berömda säcken denna gång.

Bättre lycka nästa gång då vi på söndag möter Huddinge IF på bortaplan.